Fotografii de nuntă

 

Fotografiile de nuntă sunt o neprețuită amintire ale unui moment important din viata dumneavoastră. Eu vă pot fi alături în aceste momentele semnificative și va voi însoți pe toată durata evenimentului, de la primele tradiții de dimineață până la ultimul moment important al petrecerii. Fotografiile pe care vi le propun pot fi realizate în manieră clasică, jurnalistică sau creativă.

 

[stil clasic]

nunta-botez-detalii-77

[stil jurnalistic]

pentru site --17

[stil creativ]

nunta-botez-detalii-28
Pentru a ne cunoaște mai bine, vă invit la o cafea și vă ofer o ședință foto scurtă înainte de eveniment, astfel ne putem adapta stilul și maniera pentru o mult mai bună înțelegere în ziua evenimentului.
De asemenea, vă pot oferi fotografii printate pe durata evenimentului pentru a le dărui ca “mărturie” sau o amintire frumoasă invitațiilor. Astfel vor avea încă din seara magică, o fotografie alături de dumneavoastră, și nu mai târziu, fiindcă niciun moment nu e mai important ca prezentul. 🙂

nunta-botez-detalii-29
Cu privire la echipament, lucrez pe un Nikon full frame folosind obiective variate, în funcție de cadrul dorit. În general, utilizez două stative de lumină pentru a îmbunătăți calitatea imaginii în spații lipsite de lumină naturală.

nunta-botez-detalii-87

 

Puteți accesa fotografii de referință în albumele de mai jos:

–>În biserică<—

–>Ședința foto<–

–>Petrecere<–

–>Extra<–